09.05.2021, 11:59

Театр ім. М. Заньковецької шукає головного режисера

Конкурс на відповідальну посаду відбудеться 3 червня

Не розрекламоване дійство – прийом заявок на участь у конкурсі на посаду головного режисера Національного академічного українського драматичного театру ім. М. Заньковецької – таки почалося і завершиться майже у кінці травня. Сам конкурс – його два етапи – відбудеться 3 червня. Тоді ж і мало б прозвучати ім'я нового мистецького очільника театру, інформує "Еспресо.Захід".   

До участі у конкурсі запрошуються як маститі режисери, так і молоді. Правда, які пропрацювали за фахом не менше 3 років і, ясна річ, мають повну вищу освіту відповідного напряму підготовки. Як йдеться на сайті театру, окрім обов'язкового пакету документів (який треба подати відповідальному секретареві Комісії на адресу театру), претенденти на посаду мають також право представити додаткову інформацію про себе, спроможну зіграти їм на руку.

З огляду, що внутрішня атмосфера в театрі не є простою, поява керівника (котрий розумітиме не тільки  проблеми, а й історію театру, його особливість, а ще – унікальність кожного, хто творить цей театр), можливо, виведе колектив з формату конфліктності  й спрямує його в життєтворче русло.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: