• Головна
  • Новини
  • Суд відправив за ґрати 20-річного хлопця, який вкусив поліцейського

16.04.2019, 11:00

Суд відправив за ґрати 20-річного хлопця, який вкусив поліцейського

Віньковецький районний суд визнав винним 20-річного жителя села Віньковецького району у вчиненні опору працівникам правоохоронного органу під час виконання ними службових обов’язків та призначив остаточне покарання у виді 1 року і 5 місяців обмеження волі.

Про це повідомила прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

Як раніше повідомлялося, у ніч на 8 вересня 2018 року поліцейські Віньковецького відділення поліції отримали повідомлення про вчинення насильства в сім’ї – сина щодо матері. Для з’ясування обставин вирушили в село Петрашівка. У будинку за зазначеною адресою правоохоронців не чекали: мати заявила, що не писатиме заяву проти сина, а імовірний нетверезий дебошир почав нецензурною лайкою виганяти їх з будинку. При цьому вдарив офіцера поліції в обличчя та вкусив його за руку. На дворі ще й палкою пошкодив службове авто.

Суд дійшов до висновку про доведеність його вини у інкримінованих злочинах, відповідальність за які передбачена частиною 2 статті 342 КК України та частиною 2 статті 345 КК України. А от обвинувачення у хуліганстві (частина 1 статті 296 КК України) свого підтвердження у суді не знайшло.

«Безпосереднім об’єктом  хуліганства  - є громадський порядок в частині забезпечення спокійних умов  громадської діяльності, побуту та відпочинку людей. Ніхто із  допитаних в суді членів сім’ї обвинуваченого  не повідомив про порушення його права на відпочинок діями  Л., який проганяв поліцейських з території свого домоволодіння, а проганяючи, як повідомляє обвинувачений, зі злості вдарив автомобіль палкою», – зазначає у вироку суддя, додавши, що потерпілих у справі про хуліганство немає, які і умислу на порушення громадського порядку.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: