• Головна
  • Новини
  • Суд щодо будівництва вітрової електростанції на Боржаві перенесли

21.10.2020, 13:25

Суд щодо будівництва вітрової електростанції на Боржаві перенесли

Слухання щодо будівництва вітрової електростанції на Боржаві перенесли. Вчора у 8-му Апеляційному суді Львова відбулося засідання щодо будівництва вітряків на цій полонині.

Як повідомило Суспільне, біля суду провели два протести. За словами поліцейського Назарія Кричковського, на акціях було близько 40 людей. Одні — за побудову вітрової електростанції, інші — проти.

"Ми представники місцеві, не куплені, не приїжджі. Не ті інопланетяни, що до нас приїжджають покататися на два дні і їдуть, їм треба гори жити хоча би у нас, у Воловеччині, щоб мати хоча би якісь мінімальні місця, створені для нас. І я думаю, якщо поставлять ці вітряки, то в нас хоча би буде якась електроенергія дешевша", — розповіла одна з учасниць протесту Ганна Шулевка.

"Для того щоби ставити таку велику махіну, потрібно дуже глибоко вкопатися вниз, в землю, залити фундамент, тобто дуже велике руйнування фактично природи для того, щоби поставити ті вітряки", — сказала ще одна учасниця протесту Христина Бобровець.

Нагадаємо, в суді розглядають апеляційну скаргу від забудовника — компанії "Атлас Воловець Енерджи". Вони оскаржують рішення суду першої інстанції, яким скасували дозвіл на будівельні роботи із встановлення вітряків на Боржаві.

Наступне судове засідання відбудеться 3 листопада.

  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: