• Головна
  • Новини
  • Стефанчук поверне Раді гроші за оренду квартири у тещі

21.11.2019, 15:11

Стефанчук поверне Раді гроші за оренду квартири у тещі

Перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук написав заяву щодо повернення із заробітної плати в бюджет суми компенсації, яку він раніше отримав для оплати оренди житла.

Про це розповів голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія журналістам 21 листопада.

"Він усе робив законно. Там особиста є історія. Але він написав заяву на голову Верховної Ради, щоб усі його відшкодування повернули назад із його зарплати. Вчора", – сказав Арахамія.

Водночас голова фракції зазначив, що вважає це неправильним, адже Стефанчук "за законом усе робив нормально", адже нардепам, які не проживають у Києві, відшкодовують оренду житла.

"Він завжди орендував. Він міг би зараз жити в готелі "Київ", це було би дорожче. Ви б шось сказали? Не сказали. А зараз його намагаються покарати, за те що він правду написав? Це неправильно з точки зору етики", – не приховував емоцій Арахамія.

Він запевнив, що Стефанчук – "дуже порядна культурна інтелігентна людина", за яку Арахамія готовий "битись до останнього".

Арахамія, що переходив то на українську, то на російську, переконував журналістів, що вони роблять "історію з нічого".

"Знаєте, як раніше було би: він би просто вкрав 10 мільйонів, купив би особняк у Кончі Заспі, і сказав би (на публіку –ред.): "мені не потрібна зарплата". Ну хлопці!", – сказав голова фракції "Слуга народу".

Нагадаємо, за даними громадського руху "Чесно", 120 народних депутатів ВР IX скликання отримали компенсацію за житло у розмірі близько 3,29 млн гривень, у тому числі і Руслан Стефанчук. Як заявили активісти, перший віцеспікер винаймає квартиру у своєї тещі як іногородній.
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: