• Головна
  • Новини
  • Старшина, якому не дали відпустки, встромив ножа собі в живіт

29.06.2020, 15:06

Старшина, якому не дали відпустки, встромив ножа собі в живіт

У селі Старичі на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки старшина завдав собі ножове поранення в область живота. Про це йдеться в судовому провадженні 1- кс/463/3192/20, опублікованому в реєстрі.

Про це повідомила Варта-1.

Цей випадок трапився ще 18 червня цього року, проте, встановлені обставини зараз слідчим Третього слідчого відділу слідчого управління Територіального управління Державного бюро розслідувань.

За даними слідства, подія трапилася 18.05.2020 близько 14.20 год на території 15-го ділянки навчального комплексу «Бій в населеному пункті».

“Старшина військової частини А2962 підійшов до свого безпосереднього командира, а саме т.в.о. командира 1 механізованої роти військової частини А2962 та попросив про надання короткочасної відпустки терміном на 5 діб. Однак, у зв`язку із задіянням військової частини А2962 до бойового навчання командир відмовив підлеглому, тому, що надання відпустки на даний момент є неможливим та порадив останньому дочекатися завершення навчання.” – йдеться у матеріалах справи.

В подальшому старшина попросив командира показати йому свій ніж, на що той погодився. У подальшому, чоловік взяв ніж, відійшов на кілька метрів та наніс собі проникаючий удар ножем в область живота.

Після цього командир вибив з руки ніж та почав надавати першу медичну допомогу спільно з військовим, який стояв неподалік та був свідком вказаних подій.

На цей момент ДБР проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №62020140000000681 від 19.06.2020 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 409 КК України.

Фото - Ю-тюб

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: