• Головна
  • Новини
  • Стало відомо, коли почнуть облаштовувати джерело у Брюховичах

07.12.2021, 08:31

Стало відомо, коли почнуть облаштовувати джерело у Брюховичах

Цього тижня почнуть облаштовувати джерело у Брюховичах. Проєкт з його благоустрою "Жива вода" переміг на конкурсі ще навесні.

Роботи розпочнуться 8 грудня. Цю інформацію для "Еспресо.Захід" підтвердив начальник відділу комунального господарства Шевченківської адміністрації Микола Бегей.

 Мешканців Брюховичів попереджають, що у зв'язку з виконанням робіт в районі вулиць Львівська - Ясна, будуть частково перекриті дорога та тротуар, оскільки працюватиме великогабаритна техніка. 

 Виконавець робіт ФОП Василь Луць запевнив, що у разі порушення благоустрою на цій території, відновлення буде проведене коштом підрядника.

 Нагадаємо, щорічний конкурс "Благоустрій джерел Львова" відбувся ще 24 березня цього року. Перше місце тоді отримав проєкт "Жива вода", що стосувався облаштування джерела питної води в Брюховичах. Зараз там просто калюжа з водою і купа сміття. Місцеві мешканці вимагають втілити проєкт якнайшвидше. 

 У листопаді цього року Шевченківська районна адміністрація двічі оголошувала закупівлю на надання послуг по благоустрою цього джерела через "Прозоро", але, через те, що подалась одна підрядна організація  торги не відбулись.

 На початку грудня були проведені торги втретє, тоді й була укладена угода по виконанні даного об’єкту. Вартість робіт становить  469 тисяч гривень.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: