08.04.2019, 19:02

Справу Савченко-Рубана направили в новий суд

8 квітня Київський апеляційний суд визначив підсудність справи за обвинуваченням у тероризмі позафракційного нардепа Надії Савченко та екс-глави організації "Офіцерський корпус" Володимира Рубана.

Про це повідомила сестра Савченко Віра у Facebook, передає УНН.

"Апеляційний суд направив справу Надії Савченко та Володимира Рубана до Дарницького р-н суду. Це той який так "віддано" судив Корбана? Як же цей суд буде швиденько судить. Тому що скоро міра запобіжного знову скінчиться. Але все ж цікаво: до чого Дарницький район до району Верховної Ради? Де повинен був постраждати купол ВР?" - написала Савченко.

Цю інформацію підтвердили і у прес-службі Київського апеляційного суду.

"8 квітня 2019 року ухвалою колегії суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду подання в.о. голови Солом’янського районного суду міста Києва про визначення територіальної підсудності кримінального провадження за обвинуваченням Савченко Н.В. та Рубана В.В. задоволено, кримінальне провадження направлено для розгляду до Дарницького районного суду міста Києва", - зазначили в суді.

Як повідомлявло видання , Київський апеляційний суд задовольнив самовідвід суддів у справі Савченко-Рубана.

Нагадаємо, 13 березня Солом'янський районний суд Києва розпочав підготовче засідання у справі стосовно народного депутата Надії Савченко і екс-керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, яких підозрюють у підготовці теракту.

У серпні 2018 року Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Савченко і Рубана у вчиненні терористичного акту у центрі Києва завершено. З його слів, під час слідства здобуто всі необхідні докази, які підтверджують версію про підготовку теракту у столиці.

Фото -  Радіо Свобода

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: