• Головна
  • Новини
  • «Океан Ельзи» дасть концетр: центр Львова буде паралізований

18.09.2021, 10:09

«Океан Ельзи» дасть концетр: центр Львова буде паралізований

Сьогодні, 18 вересня, у Львові з нагоди 360-річчя Львівського національного університету ім. І. Франка гурт «Океан Ельзи» дасть безкоштовний концерт.

Музиканти виступлять на спеціальній сцені перед головним корпусом університету. Також через виступ є деякі зміни в русі транспорту, відтак, у мешканців Львова просять вибачення за тимчасові незручності, - нагадує преслужба міської радию

Так, у зв’язку з підготовкою та проведенням концерту, з 01.00 год 18 вересня на вул. Університетській для руху транспорту перекрита права крайня смуга у напрямку руху від вул. Листопадового Чину до вул. Січових Стрільці, а з 14.00 год і до 05.00 год 19 вересня закритою буде вся вул. Університетська.

Далі 18 вересня з 16.00 год. до 00.00 год. для руху транспорту буде закрита вул. Листопадового Чину від пл. Григоренка до вул. Новаківського, вул. Лепкого, вул. Огієнка, вул. Гоголя, вул. Крушельницької, вул. Словацького на відрізку від вул. Словацького до вул. С.Стрільців, вул. С.Стрільців на відрізку від вул. Словацького до вул. Костюшка.

Щодо змін у русі транспорту, то 18 вересня тролейбусний маршрут № 32 не курсує, а тролейбуси № 22 їздить за маршрутом «Автовокзал – вул. Суботівська» по вул. Ряшівська - вул. Городоцька - вул. Сяйво - вул. Широка.

Також з 16.00 год. автобусні маршрути №33 та №38 курсуватимуть до вул. Коперника - зупинка громадського транспорту «Головна Пошта».

Автобусні маршрути №15 та №43 з 16:00 год. у частині зміни руху курсуватимуть вул. Устияновича – вул. Бібліотечна –  вул. Дорошенка - вул. С. Бандери – вул. Коперника – вул. Дорошенка – далі за маршрутом.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: