• Головна
  • Новини
  • Смешко готовий прийняти посаду від Зеленського, але на вибори все одно піде

10.05.2019, 16:06

Смешко готовий прийняти посаду від Зеленського, але на вибори все одно піде

Екс-глава СБУ, голова всеукраїнської громадської організації "Сила і честь" Ігор Смешко заявив, що не знайомий із новообраним президентом Володимиром Зеленським особисто, але готовий працювати на певних посадах, якщо глава держави "потребуватиме його знань і досвіду".

Про це Смешко заявив 10 травня в ефірі Радіо НВ.

За словами колишнього очільника СБУ, він ще не отримував жодних кадрових пропозицій від Зеленського і знайомий з ним "лише візуально" – коли вони брали участь у телеефірах у 2014 році.

Однак при цьому Смешко дав зрозуміти, що буде готовий дати згоду працювати на посадах, які пов’язані з його досвідом "як кадрового офіцера". Так він відповів запитання ведучого про те, що раніше заявляв про відсутність намірів обіймати будь-які посади за президентства Зеленського.

"Якщо буде пропозиція від президента і буде кореспондуватися з моїм розумінням, що я можу зробити для захисту держави – я цю посаду прийму. Часи не вибирають, в них живуть і вмирають. Якщо обраний президент буде потребувати моїх знань і досвіду під час війни, я прийму цю посаду", - заявив Смешко.

Він також назвав дві умови, за яких буде готовий розглянути кадрові пропозиції Зеленського: це "розуміння, яка команда і чи можна там щось зробити", а також можливість участі в парламентських виборах його власної політичної сили.

Смешко має намір у будь-якому разі піти на вибори із партією "Сила і честь", створивши "першу консервативно-демократичну партію України".

Як повідомлялося, у першому турі виборів Президента України, який відбувся 31 березня 2019 року, Смешко посів шосте місце - його підтримали 6,04% українців.

Смешко очолював СБУ в 2003-2005 роках. З жовтня 2014 року по березень 2015-го очолював комітет з питань розвідки при Президенті України.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: