• Головна
  • Новини
  • Смертельна ДТП на Мукачівщині: водія, який був нетверезий за кермом, взяли під варту. Фото

04.08.2021, 09:47

Смертельна ДТП на Мукачівщині: водія, який був нетверезий за кермом, взяли під варту. Фото

3 серпня, в Мукачеві суд розглянув клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу для 37- річного мукачівця, який у нетверезому стані керував автомобілем «Infinity» та спричинив аварію, в якій один чоловік загинув, а ще двоє людей травмувалися.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

Отже, 3 серпня, в Мукачівському міськрайонному суді відбулося засідання на якому розглянули клопотання слідчого поліції щодо обрання запобіжного заходу для 37-річного мукачівця, який підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Нагадаємо, йдеться про  смертельну ДТП, що трапилася у селі Верхній Коропець 31 липня. Тоді 37-річний водій автомобіля «Infinity», напідпитку, здійснюючи у межах суцільної лінії розмітки обгін колони авто допустив зіткнення з автомобілем «Mazda». 

Внаслідок аварії несумісні з життям травми отримав 65-річний пасажир автомобіля «Mazda», а його 34-річний водій та ще один неповнолітній пасажир – з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані до лікарні.

Заслухавши доводи та ознайомившись з матеріалами справи суддя задовільнив клопотання слідчого - фігуранта взято під варту терміном на 60 діб без можливості внесення застави. 

За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років. Процесуальне керівництво у справі здійснює Мукачівська окружна прокуратура.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: