• Головна
  • Новини
  • «Слуги народу» пресують депутатів, які підписали заяву проти таємних переговорів з РФ у Мінську

16.03.2020, 12:20

«Слуги народу» пресують депутатів, які підписали заяву проти таємних переговорів з РФ у Мінську

Депутати монобільшості, які протестують проти капітулянтських протоколів у Мінську, обговорюють можливість створення нової депутатської групи в складі фракції.

Про це пише головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

"У фракції "Слуга народу" тривають "розборки" з тими депутатами, хто зажадав парламентського контролю і підписав заяву протесту проти таємних переговорів з РФ у Мінську і створення спільної Консультативної ради з представниками російської окупаційної адміністрації. Це звернення розмістили на своїх сторінках 62 депутати, проте потім щонайменше 7 депутатів, близьких до "групи Коломойського", відкликали свої підписи і видалили записи проти протоколу", - повідомив журналіст.

Він також наголосив, що попри повний контроль усіх парламентських комітетів, включно з комітетом з оборони і безпеки і комітетом із закордонних справ, керівництво ОП не ставить до відома парламент про хід переговорів з РФ.

11 березня в Мінську були підписані домовленості про створення органу, яким фіксується суб'єктність ОРДЛО, а Росія в статусі гаранта-спостерігача опинилася нарівні з Німеччиною, Францією та ОБСЄ.

Як повідомлялося, деякі депутати фракції "Слуга народу" просять Зеленського повернути переговори в Мінську в поле законодавства України. Звернення на своїх сторінках у фейсбуці розмістили, зокрема,  Микита Потураєв, Богдан Яременко, Єгор Чернєв, Гео Лерос, Дмитро Наталуха, Віталій Безгін, Анастасія Красносільська, Вікторія Подгорна, Анна Бондар, Андрій Мотовиловець, Дмитро Гурін, Ігор 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: