• Головна
  • Новини
  • «Слуга народу» обрала наступника Яременка на посаді голови комітету ВРУ

02.12.2019, 23:21

«Слуга народу» обрала наступника Яременка на посаді голови комітету ВРУ

Фракція "Слуги народу" вибрала нового главу парламентського комітету з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва. Ним стала депутат Єлизавета Ясько.

Про це повідомила в Facebook заступник голови фракції Євгенія Кравчук, пишуть Букви.

“Ми закінчили внутрішні праймеріз на посаду голови Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. Нам пощастило з великою кількістю сильних кандидатів. Кожен, хто подав свою програму, достойний керувати комітетом, але вибрати потрібно когось одного. Консолідованим рішенням усієї нашої команди новим головою обрано Лізу Ясько”, — повідомила Кравчук.

Також вона зазначила, що очолювати комітет — “не бонус і не нагорода, а серйозна відповідальність” та висловила думку, що Єлизавета Ясько готова до цього.

Нагадаємо, раніше народний депутат від “Слуги народу” Богдан Яременко під час роботи в сесійній залі Парламенту листувався з дівчатами в онлайн-мережі знайомств. Обговорювалися, зокрема, умови та вартість інтимних зустрічей. Листування сфотографував кореспондент #Букв. Згодом нардеп Яременко, виступаючи з парламентської трибуни, оголосив, що публікація його листування є кримінальним злочином, за який загрожує від 3 до 7 років в’язниці.

1 листопада Богдан Яременко повідомив, що має намір залишити пост глави комітету з питань зовнішньої політики. 11 листопада фракція “Слуги народу” прийняла рішення переобрати голову комітету з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва і відправити Богдана Яременка у відставку з цієї посади.

13 листопада повідомлялося, що Богдан Яременко, якого  мали  звільнити з посади голови комітету ВР, продовжує вести засідання.

Глава фракції “Слуги народу” Давид Арахамія повідомив, що питання про звільнення Богдана Яременка з посади голови парламентського комітету з питань зовнішньої політики повинні розглянути на наступному пленарному тижні. Наступне пленарне засідання ВР заплановано на 3 грудня.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: