• Головна
  • Новини
  • Слід негайно відправити у відставку уряд соросят і звільнити Абромавичуса, - Кармазін  

29.01.2020, 10:20

Слід негайно відправити у відставку уряд соросят і звільнити Абромавичуса, - Кармазін  

Голова Партії захисників Вітчизни Юрій Кармазін публічно звернувся до Президента України Володимира Зеленського з вимогою  відправити у відставку уряд Олексі Гончарука та звільнити теперішнього керівника Укроборонпрому Айвараса Абромавичуса.

Юрій Кармазін: «Я звертаюсь сьогодні до вас, пане Президенте, Володимире Олександровичу. Перше, відправте у відставку вашого прем’єр-міністра, не справляється він… Зберіть РНБОУ щодо ситуації з імпортозаміщенням, щодо ситуація в економіці, по ситуації «куди далі йти». Ми в дефолті, вкотре повторюю це. І ті витоки, які пішли із кабінету прем’єр-міністра, вони тільки прискорюють агонію цього уряду. Зрозумійте, що не просто так люди з фракції «Голосу» , чи люди з БПП, фракції «Солідарності» Порошенка, вони підтримали цей уряд, бо це уряд соросят, бо цей той уряд, який накопичував усі піраміди ОВДП.

Пане Президенте. Вам ще вірять, і я вам ще вірю, але відповідальність буде вже на всіх, я буду мовчати, буде й на мені, я вам підказую, я вам по-доброму кажу, терміново скасуйте все. Що стосується Абромавичуса, є відповіді, де він заїжджав. Виїжджав по іноземним паспортам, не може цього бути і я вам нагадую, що Президентський термін теж закінчується, і хай не підставляють вас під те, що потім називається імпічмент. Ви бачите, що в США робиться, Україна також демократична держава».

Отже, Володимир Кармазін вважає, що слід негайно скликати засідання Ради безпеки і оборони України, яка не виконує свої функції. 5 років йде страшна війна, але тільки тільки ВРУ визнала, що  у нас війна і жодного відповідно акта президента. «Ми весь час граємо у піддавки», тим часом триває остаточне нищення економіки, на структури, причетні до міністра фінансів, перекачуються кошти.

Володимир Кармазін торкнувся теми витоку інформації з кабінету Голови Уряду. Голоси прем’єр-міністра, заступниці голови НБУ Рожкової і міністра фінасів Маркарової. Він ці голоси ідентифікує як голоси тих, хто, власне, говорить

Остаточні відповіді на всі питання, пов’язані із цим інцидентом, має дати розслідуване кримінальне провадженні  щодо прослуховування державних діячів.

На думку Володимира Кармазіна, стався витік державної таємниці, коли Голова Уряду каже, що він немає плану, куди вести країну.

Тобто, всі плани теперішніх урядовців - це набір картинок, що їх висмоктали з пальців хлопчики і дівчатка із соросівських інституцій.

Нема жодного бюджету, який я досконало не вивчив би. І я кажу, у державі нема Антимонопольного комітету, нема Рахункової палати, кульгає СБУ і абсолютно відсутня зовнішня розвідка», - наголосив Володимир Кармазін.

Також на думку Володимира Кармазіна, в Україні тривалий чай триває знищення оборонної промисловості. Ганебний факт п’ятий рік триває віна а ми досі не спромоглися налагодити власне виробництво патронів, про імпортозаміщення взагалі ніхто не думає. Найгірше. Що ми втрачаємо високотехнологічну унікальну галузь – літакобудування. Як приклад він навів ситуацію на заводі цивільної авіації 410, що має кілька майданчиків у Києві. На підприємстві борги із зарплати працівникам сягнув понад 91 млн грн, при цьому директор отримував понад 115 тис. грн на місяць

Відтак, Володимир Кармазін вважає, що знищення оборонної промисловості України триває і нині під орудою теперішнього керівника Укроборонпрому  Айварас Абромавичуса, деякі дії якого, зокрема кадрові призначення, на думку політика підпадають під статті кримінального кодексу.

Отож, Володимир Кармазін вважає, що Укроборпром можна було б взагалі ліквідувати, запровадивши натомість посаду віцепрем’єр-міністра з оборонної галузі з можливістю взаємодіяти з президентом, головою уряду, РНБУО

Володимир Кармазін повідомив, що кожне підприємство Укроборонпрому ( а їх є 137) має відраховувати 18% від свого прибутку саме на утримання Укроборонпрому. Водевидь, ці кошти йдуть на виплату космічних зарплат і самому керівнику «Укроборонпрому» і його заступникам. Так, за словами Володимира Кармазіна, сам Айварас Абромавичус обійдеться платникам податків у 18 млн грн на рік, а три його заступники якось за місяць заробили більш як 460 тис. грн кожен .

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: