• Головна
  • Новини
  • Скористався службовим становищем, щоб втекти з України: поліція перевіряє законність перетину держкордону ексмером Рахова

09.08.2023, 13:57

Скористався службовим становищем, щоб втекти з України: поліція перевіряє законність перетину держкордону ексмером Рахова

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом перетину державного кордону України ексмером Рахова Віктором Медвідем

Про це повідомили у поліції, передає "Еспресо.Захід".

"Посадовець скористався службовим становищем та для того, щоб покинути межі України, оформив для себе відрядження до сусідньої Румунії. Офіційно поїздка мала тривати 3 доби, однак до сьогоднішнього дня фігурант так і не повернувся в Україну", - йдеться у повідомленні.

У поліції кваліфікували його дії як незаконне переправлення через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 ККУ).

Раніше журналіст Віталій Глагола в telegram писав, що йому вдалося отримати копію розпорядження, згідно з яким ще 30 червня Медвідь виїхав у відряження до румунської комуни Бістра тільки на три дні.

"Це було 40 днів тому. Розпорядження про відрядження мера Рахова Медвідя підписав і відправив у відрядження…. мер Рахова Медвідь. Сюр якийсь", - написав Глагола.

За словами журналіста, згідно з розпорядженням самому собі, він їхав до комуни Бістра для обговорення написання нового спільного грантового проєкту.

"От тільки повернутись із триденного відрядження не вийшло. Отаке відрядження у мера Рахова, який ховається від кримінального провадження в ЄС", - додав Глагола.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: