• Головна
  • Новини
  • Скандальний ресторатор Микола Тищенко очолить осередок "Слуги народу" в Закарпатті

11.02.2021, 12:54

Скандальний ресторатор Микола Тищенко очолить осередок "Слуги народу" в Закарпатті

Депутат від партії «Слуга народу» Микола Тищенко , який зараз очолює київську організацію партії,  незабаром буде призначений главою організації «Слуги народу» на Закарпатті.

Про це пише Лівий берег з посиланням на джерела.

Свою згоду Тищенко вже дав, про рішення буде повідомлено під час великого з'їзду, який відбудеться в кінці місяця (другий його етап).

За даними джерел, одна з основних задач, які постануть перед Тищенко, - відновлення роботи місцевого аеропорту. Як відомо, аеропорт «Ужгород» знаходиться на кордоні зі Словаччиною - виліт і посадка літаків там можлива тільки з використанням повітряного простору Словаччини, на території якої знаходиться і частина інфраструктури аеропорту (наприклад, посадкові вогні). З 2017 року регулярні рейси з Ужгорода не виконуються через те, що термін угоди зі Словаччиною про використання повітряного простору закінчився.

Крім того, відомо, що на чолі київського осередку Тищенко змінить Леся Забуранна. Як повідомляють джерела, її кандидатура була більш нейтральною «і всіх влаштувала».

Що стосується організації «Слуги народу» в Київській області, очолюваної народним депутатом Олександром Дубинським, якого офіційно виключили з фракції через накладених на нього санкцій з боку США, то нового главу ще підшукують.

«Організація занадто орієнтована на нього (Дубинського - ред.), Є побоювання її втратити. Тому, швидше за все, якщо ми затвердимо виняток Дубинського з партії, в організації тимчасово головуватиме хтось із його нинішніх заступників », - зазначає джерело.

Цікаво, що вперше в історії «Слуги народу» другий етап (перший призначений на 11 лютого) великого з'їзду триватиме два дні. Планується, що там будуть вирішуватися питання кардинального реформування партії - її керівних органів, кадрові ротації, програмні принципи тощо.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: