• Головна
  • Новини
  • Сили оборони уразили військовий арсенал у Брянській області РФ, де зберігалися снаряди з КНДР

09.10.2024, 12:37

Сили оборони уразили військовий арсенал у Брянській області РФ, де зберігалися снаряди з КНДР

Підрозділи Сил безпілотних систем разом з іншими складовими Сил оборони атакували 67 арсенал Головного ракетно-артилерійського управління Міністерства оборони РФ у Брянській області, там зафіксували вибухи. За даними Генштабу, на території складу зберігалися КАБи, а також боєприпаси, зокрема з КНДР.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

 "Вночі підрозділи Сил безпілотних систем Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони завдали вогневого ураження по 67-му арсеналу Головного ракетно-артилерійського управління Міністерства оборони РФ, що в Брянській області".

Повідомляється, що на території складу зберігалися боєприпаси для ракетно-артилерійських систем, зокрема ті, що надійшли з КНДР, а також керовані авіаційні бомби. Значна частина цього арсеналу перебувала просто неба.

 

фото: Генштаб

На території об'єкта сталися вибухи, після чого місцева влада перекрила дороги в районі арсеналу. Наразі уточнюються результати ударів.

У Генштабі зазначили, що ураження подібних арсеналів створює серйозні логістичні проблеми для російської армії та суттєво знижує наступальний потенціал окупантів.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: