• Головна
  • Новини
  • Сенцов засмучений: Змін за 5 років не багато, всі воюють з усіма

16.09.2019, 11:33

Сенцов засмучений: Змін за 5 років не багато, всі воюють з усіма

Колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов за тиждень з часу свого звільнення зробив попередній висновок, що в Україні «всі воюють з усіма», це дуже засмучує режисера, оскільки українці мають спільного ворога - Путіна.

Про це він написав у понеділок на своїй сторінці у Facebook.

«Минув тиждень з часу мого звільнення. Мені, як людині, яка прибула машиною часу з 2014-го року, було цікаво подивитися, які зміни відбулися в країні та людях. Тиждень, звичайно, - короткий термін, але я встиг багато де побувати і багато з ким поспілкуватися. Попередніх висновків поки що два: 1. Змін за 5 років не так вже й багато, як я очікував. 2. Всі воюють з усіма. Це все дуже засмучує. Як можна ворогувати один з одним, якщо у нас є Путін? Але сподівання на краще я все одно не втрачаю», - зазначив Сенцов.

Нагадаємо, 7 вересня відбувся обмін в'язнями між Україною і Росією. В Україну повернулися 24 військовополонені моряки і 11 політв'язнів, серед яких - Олег Сенцов.

Його та активіста Олександра Кольченка затримали представники російських спецслужб в Криму у травні 2014 року за звинуваченням в організації терактів на півострові. У серпні 2015 року Північно-Кавказький окружний військовий суд у Ростові-на-Дону засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму за звинуваченням у терористичній діяльності на території Криму. Кольченко отримав 10 років колонії. Обидва свою провину не визнали. Сенцов відбував покарання в місті Лабитнангі, на півночі Росії.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: