01.12.2020, 16:00

Садового спробують ввести у Ратушу 4 грудня

У п’ятницю, 4 грудня, на 10:00 год, заплановане друге засідання сесії Львівської міської ради VIII скликання. Таке рішення прийняли сьогодні депутати під час засідання тимчасової президії, про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив депутат ради Львівської ОТГ, представник «ЄС», член тимчасової президії Петро Адамик.

Про це пише Твоє місто.

«4 грудня, о 10:00 відбудеться сесія. У порядку денному присяга міського голови, обрання секретаря, затвердження структури і особового складу комісій, а також створення регламентної комісії для напрацювання нової редакції регламенту нової Львівської міської ради», – розповів Петро Адамик.

Він також зазначив, що рішення прийняли на засіданні тимчасової президії після консультацій із всіма фракціями, порядок денний також напрацювали спільно.

Керівник управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради Юрій Лукашевський каже, що чекає висновків юридичного департаменту ЛМР. Вони мають роз’яснити хто і коли мав би скликати сесію.

«Сьогодні озвучили позицію представників трьох політичних сил, які мають найбільше голосів у раді, вони обрали дату засідання – п’ятниця 4 грудня. Втім, є лист від ТВК, у якому зазначена дата – 3 грудня. Інший лист ТВК адресувало тимчасовій президії, там дату не зазначали», – зазначив він.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: