• Головна
  • Новини
  • Шукали кращого життя і тікали від мобілізації: львівські прикордонники затримали трьох порушників

24.11.2022, 16:06

Шукали кращого життя і тікали від мобілізації: львівські прикордонники затримали трьох порушників

Минулої доби, 23 листопада, військовослужбовці Львівського загону припинили три спроби незаконного порушення держрубежу поза пунктами пропуску

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Зокрема, вчора прикордонники відділу "Шегині" затримали громадянина Туреччини, який намагався незаконно перетнути кордон. Згодом іноземець зізнався, що хотів потрапити в країни ЄС з метою пошуку кращих умов життя.

Ще двох порушників, за кількасот метрів до кордону, затримали прикордонники відділів "Краківець" та "Рава Руська". Ці ж чоловіки намагалися втекти від мобілізації. Один з них, отримавши відмову в перетині кордону в пункті пропуску, дочекався темряви та попрямував до держрубежу. Там його і затримали охоронці кордону. 

Наряд відділу "Рава-Руська" затримав винахідливого 29-річного мешканця Нікополя. У "мандрівку" чоловік прихопив із собою предмети, які мали б допомогти йому подолати загороджувальний паркан та приховати сліди. Проте скористатись ними він так і не встиг, за інформацією місцевого жителя подорож українця завершилась.

"Усіх затриманих доставлено до прикордонних підрозділів для перевірки та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Подальшу долю затриманих буде вирішувати суд", – додають у повідомленні. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: