• Головна
  • Новини
  • Штурм - Динамо: де дивитися матч-відповідь 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів

09.08.2022, 10:25

Штурм - Динамо: де дивитися матч-відповідь 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів

У першому матчі проти австрійського клубу "Динамо" заробило мінімальну перевагу.

У вівторок, 9 серпня, київське "Динамо" зіграє поєдинок у відповідь проти австрійського "Штурму" в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА. 

Гра пройде на стадіоні "Меркур-Арена" в місті Грац (Австрія). Обслужить зустріч словенський рефері Іван Кружляк. На лініях йому допомагатимуть співвітчизники Броніслав Ханчко і Ян Позор. Четвертим арбітром буде Петер Кралович. Арбітр VAR - Крістіан Дінгерт, асистент арбітра VAR – Крістіан Дітц (обидва – Німеччина).

У першому поєдинку проти "Штурму" підопічним Мірчі Луческу вдалося здобути перемогу з мінімальною перевагою. Єдиний і переможний гол у тій зустрічі записав собі в актив Олександр Караваєв. 

"Штурм" можна було перемагати в першому матчі з великим рахунком, але, поклавши руку на серце, треба визнати, що можна було розгнівати долю і взагалі зазнати невдачі. Це якби австрійці реалізували один з трьох своїх моментів на старті зустрічі. Тому найкращий рецепт - просто відволіктися від результату першого матчу, почавши все з чистого аркуша.

Якщо не враховувати цей сезон, то за свою історію австрійський та український клуби жодного разу не перетиналися на футбольних полях в офіційних поєдинках. Єдина очна зустріч була товариською. У січні 2018 року "Динамо" поступилося з рахунком 0:2.

фото ФК Динамо Київ

У майбутньому поєдинку головний тренер "Динамо" Мірча Луческу розраховує на наступних виконавців:

Воротар: Георгій Бущан, Руслан Нещерет, Денис Бойко.

Захисники: Костянтин Вівчаренко, Денис Попов, Микита Бурда, Микита Кравченко, Олександр Тимчик, Ілля Забарний, Олександр Сирота, Владислав Дубінчак, Томаш Кендзьора, Антон Боль.

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко, Віктор Циганков, Олександр Андрієвський, Денис Гармаш, Олександр Караваєв, Віталій Буяльський, Антон Царенко, Олександр Яцик.

Нападники: Владислав Ванат, Артем Бесєдін.

Штурм - Динамо: трансляція

В Україні в прямому ефірі поєдинок українського та австрійського клубів покаже телеканал Setanta Sports і OTT-сервіс setantasports.com. Гра розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Загальнонаціональний телеканал "2+2" покаже гру із затримкою в 15 хвилин.

Крім того, цей та інші матчі київського "Динамо" в Лізі чемпіонів ви зможете подивитися на Київстар ТБ.

Промокод UNIANSPORTS надасть вам безкоштовний доступ на 7 днів до платформи "Київстар ТБ". Активувати його дуже просто: скачайте додаток "Київстар ТБ" за посиланням https://kyivstar.page.link/J46M. Зайдіть в додаток, введіть свій номер телефону і пароль, який прийде в SMS. Перейдіть в розділ "Профіль", натисніть "Введення промокоду" і введіть промокод UNIANSPORTS. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: