• Головна
  • Новини
  • Штовхнув, пограбував і втік: у лісах Прикарпаття затримали нападника

17.09.2024, 13:05

Штовхнув, пограбував і втік: у лісах Прикарпаття затримали нападника

На Прикарпатті поліцейські затримали 37-річного чоловіка, який скоїв зухвалий грабіж посеред білого дня. Подія сталася 16 вересня в Ямницькій громаді.

Пише WestNews з посиланням на обласну поліцію.

Близько 17 години до тисменицьких правоохоронців звернувся мешканець громади, повідомивши, що його дружину пограбував невідомий.

Зловмисник підійшов до жінки на вулиці, штовхнув її на землю та вирвав з рук мобільний телефон, після чого втік. Однак поліцейські діяли оперативно, і вже через кілька годин затримали нападника у лісовому масиві поблизу села Павлівка. Ним виявився мешканець Івано-Франківська, раніше судимий за розбій.

Під час затримання у чоловіка було вилучено викрадений телефон. За даними слідства, на момент скоєння злочину чоловік діяв з особливою зухвалістю, не зважаючи на воєнний стан в країні.

Затриманого взяли під варту відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі, під процесуальним керівництвом Івано-Франківської окружної прокуратури, вже готують підозру зловмиснику за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану).

У найближчий час суд обере запобіжний захід для рецидивіста, якому загрожує від 7 до 10 років ув'язнення.

Поліція нагадує, що в умовах воєнного стану за грабіж, розбій та інші корисливі злочини передбачено максимальні покарання.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: