• Головна
  • Новини
  • Шмигаль і брати Горові призначили "свою" людину до Львівської ДАБІ - експерт

16.07.2020, 10:29

Шмигаль і брати Горові призначили "свою" людину до Львівської ДАБІ - експерт

У Львові призначили нового голову обласної ДАБІ - Назарія Стефановича Гороха, який може бути "просунутий" на посаду "смотрящими" за галуззю братами Горовими.

Про це повідомив експерт Українського інституту аналізу та менеджменту політики (УІАМП) Валентин Гайдай, посилаючись на Telegram-канал "Єврейський кравець", передає Апостроф з посиланням на "Антикор".

За інформацією Гайдая, призначення особисто лобіювали "смотрящі" за діяльністю Госгеокадастра і ДАБІ брати Горові, і прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Широко відомі у вузьких колах брати Юрій та Олексій Горові підминають під себе весь архітектурно-будівельний контроль. 26 червня вони просунули на посаду голови обласної ДАБІ у Львові свою людину - Гороха Назарія Стефановича", - пише Гайдай.

Також експерт розповів, що Горові особисто зверталися до прем'єр-міністра Дениса Шмигаля з приводу призначення нового голови ДАБІ у Львові. Гайдай вважає, що прем'єр-міністр тільки "робить видимість реформи, і в той же час допомагає Горовим заповнити ДАБІ своїми людьми, щоб після розпуску вони розповзлися по новим органам".

"Тобто, прем'єр робить видимість анонсованої президентом реформи ДАБІ, а сам під шумок провертає свої схеми. Чекаємо у Шмигаля в декларації нові квартири у Львові та Києві", - заявив він.

Відзначимо, що брати Горові ще з часів Януковича були "смотрящими" за діяльністю Держгеокадастра і Державної архітектурно-будівельної інспекції. Зі зміною влади вони також залишилися тіньовими керівниками цієї галузі.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: