• Головна
  • Новини
  • Школяр, якого збив тролейбус, переходив вулицю на червоне світло

24.11.2020, 10:33

Школяр, якого збив тролейбус, переходив вулицю на червоне світло

У понеділок, 23 листопада, на вул. Любінській, неподалік «Будинку меблів», трапилась дорожньо- транспортна пригода за участю пішохода. З відео з камер спостереження виявлено, що школяр переходив дорогу на червоне світло. Оскільки у дитини, на щастя, діагностували забій, батьки відмовилися від госпіталізації. Зі свого боку ЛКП «Львівелектротранс» просить пасажирів та пішоходів бути уважними на дорозі, дотримуватися правил дорожнього руху, навчати дітей не перебігати пішохідний перехід, дивлячись у телефон, а навпаки, очікувати зелений сигнал світлофора.

Про це повідомила пресслужба міської ради Львова.

«Вчора водій тролейбусного маршруту № 29 (166) прямував відповідно до графіку у напрямку аеропорту. У цей час 10-річний школяр травмувався, намагаючись перейти дорогу на червоний сигнал світлофора.

Переглянувши відео з камер спостереження, службою безпеки руху підприємства підтверджено, що школяр переходив дорогу на червоне світло. Натомість водій тролейбуса оперативно викликав швидку допомогу, яка забрала хлопця з місця події до медичного закладу.

Оскільки у дитини діагностували забій, батьки забрали його додому та відмовилися від госпіталізації. Інші обставини з’ясовує слідство.

Відтак просимо пасажирів та пішоходів бути уважними на дорозі, дотримуватися правил дорожнього руху, навчати дітей не перебігати пішохідний перехід, дивлячись у телефон, а навпаки, очікувати відповідний сигнал світлофора. Пам’ятайте, що увага та пильність рятують життя!", — зазначив заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Віталій Баранський.

Довідка.

За даними служби безпеки руху ЛКП «Львівелектротранс», від початку року трапилося 11 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими за участю рухомого складу підприємства, з них 5 — з пішоходами.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: