• Головна
  • Новини
  • Школу вищої спортивної майстерності очолила Уляна Штангрет

13.03.2020, 13:26

Школу вищої спортивної майстерності очолила Уляна Штангрет

Учора, 12 березня, Львівська обласна рада затвердила призначення Уляни Штангрет на посаду директора комунального закладу ЛОР «Школа вищої спортивної майстерності».

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

Школа вищої спортивної майстерності - заклад фізичної культури і спорту, який забезпечує підготовку учнів-спортсменів резервного спорту та спорту вищих досягнень.

Львівську Школу складають 190 спортсменів та 46 тренерів, вона налічує 15 відділень: бокс, боротьба вільна, важка атлетика, велоспорт, веслування на байдарках та каное, карате, легка атлетика, теніс настільний, санний спорт, стрільба кульова, стрільба з лука, стендова стрільба, сучасне п’ятиборство, триатлон та фехтування.

Довідка.

Уляна Штангрет народилася 25 жовтня 1979 року. Середню освіту здобула у Містківській середній школі. З 1995 до 1999 рік навчалася у Педагогічному коледжі Львівського національного університету імені І.Франка, з 1999 до 2004 рік - у Львівському державному інституті фізичної культури. Згодом здобула кваліфікацію «Магістр державного управління» у Львівському регіональному інституті державного управління при Президентові України. З 2001 року працює в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, починаючи від посади провідного спеціаліста, в подальшому – заступника начальника відділу та начальника відділу спорту та проведення заходів. Одружена, має доньку.
 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: