• Головна
  • Новини
  • Щоб відновити водопостачання мешканцям Шевченківського та Залізничного районів аварійна бригада працювала всю ніч

31.05.2023, 09:19

Щоб відновити водопостачання мешканцям Шевченківського та Залізничного районів аварійна бригада працювала всю ніч

За ніч працівники ЛМКП «Львівводоканал» проклали 150 м трубопроводу у мікрорайоні Рясне, аби відновити водопостачання до помешкань містян у частині Шевченківського та Залізничного районів. Зараз готують перевірки, щоб приєднатися до мережі. Водночас, на шести локаціях продовжують працювати водовозки.

Як розповіли в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, фахівці працювали усю ніч. Тут вже проклали 150 метрів трубопроводу: це 25 стиків, один такий стик роблять півгодини – такий технологічний процес. Стару трубу, на якій стався прорив, заглушили, і зараз готують переврізки, щоб приєднати. До обіду цей процес завершать, тому з вечора мешканці, які були без води через цю аварію,  матимуть водопостачання.

Водночас на шести локаціях продовжують працювати водовозки. Вчора, на прохання мешканців, одна водовозка тимчасово змінила локацію. Сьогодні водовозки діятимуть за тими ж адресами: перехрестя вул. Широка-Сірка (Левандівка), вул. Шевченка, 358А (Рясне 1, біля магазину "ВАМ"), вул. Шевченка, 100 (смт Рудно), вул. О. Степанівни, 34 (район Привокзальної), вул. Золота, 21-26, вул. Центральна (кінцева зупинка автобуса №131, с. Рясне-Руське).
 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: