• Головна
  • Новини
  • СБУ затримала на хабарі в 100 тис. дол. автора "плівок Єрмака" Дмитра Штанька

14.07.2020, 17:54

СБУ затримала на хабарі в 100 тис. дол. автора "плівок Єрмака" Дмитра Штанька

СБУ затримала Дмитра Штанька, який записав відео з братом глави Офісу президента Денисом Єрмаком, що їх оприлюднив народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос.

Про це повідомили виданню "Страна", передають Українські новини. Про те, що Дмитра Штанька затримали співробітники СБУ, повідомили джерела з цього відомства.

"За їхніми даними, у вівторок, 14 липня, співробітники головного управління "К" Служби безпеки України припинили протиправну діяльність організованої злочинної групи, яка підозрюється в скоєнні шахрайських дій (частина 4 статті 190 Кримінального кодексу)", - йдеться в повідомленні.

Під час спецоперації затримали Дмитра Штанька і його спільника після того, як вони отримали грошову винагороду в сумі 100 тисяч доларів за сприяння у вирішенні питання з правоохоронними органами щодо повернення вилученого майна.

Крім того, Дмитро Штанько був підполковником міліції, а в 2013 році його залучили до кримінальної відповідальності в Харкові у справі про шахрайство з платіжними картками. Від кримінальної відповідальності його звільнили. Після цього він почав фігурувати в різних справах СБУ як "свідок" і "заявник".

Раніше повідомлялось про початок розслідування кримінального провадження за фактом провокаційних дій Дмитра Штанька, який записав відео з братом глави Офісу Президента Денисом Єрмаком.

Адвокат Сергій Мостовенко повідомив, що Дмитро Штанько є позаштатним агентом СБУ і професійним провокатором.

На фото - Дмиттро Штанько

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: