• Головна
  • Новини
  • СБУ викрила на хабарах керівника відділу ГУ нацполіції у Волинській області

27.04.2020, 22:47

СБУ викрила на хабарах керівника відділу ГУ нацполіції у Волинській області

Служба безпеки України викрила на хабарах заступницю начальника відділу Головного управління Національної поліції у Волинській області

Про повідомили в СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, поліціянтка налагодила неправомірний механізм вимагання та отримання коштів від учасників кримінальних проваджень. За версією досудового розслідування, керівниця за грошову винагороду обіцяла зацікавленим особам вирішити питання щодо закриття кримінального провадження, його перекваліфікації, повернення вилученого або арештованого майна. 

Правоохоронці затримали заступницю начальника відділу в приміщенні ГУ НП у Волинській області після одержання нею чергової частини хабара у розмірі 700 доларів США. Раніше оперативники задокументували отримання зловмисницею першої частини хабара у розмірі 500 доларів США. Загалом вона вимагала 1500 доларів за повернення вилученого у ході кримінального провадження автомобіля.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення затриманій про підозру та обрання їй запобіжного заходу. 

Операція із викриття незаконних дій проводилась спільно з Територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим у м. Львів, Департаментом внутрішньої безпеки НПУ та прокуратурою Волинської області.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: