• Головна
  • Новини
  • Рятуючи побратимів, отримав важкі поранення: у госпіталі помер захисник зі Львівщини Василь Коломієць

24.05.2023, 14:45

Рятуючи побратимів, отримав важкі поранення: у госпіталі помер захисник зі Львівщини Василь Коломієць

58-річний тероборонівець під час евакуації поранених побратимів з поля бою отримав важкі поранення, внаслідок яких згодом помер. У нього залишилося шестеро онуків

Про це повідомили на сторінці Яворівської міської ради.

Василь Володимирович Коломієць родом з Вінниччини. Там пройшли його роки дитинства та студентської юності. Навчався на водія, але після навчання вступив до лав тодішньої радянської армії.

У 1986 році чоловік створив із дружиною Наталією сім'ю та переїхав до Яворова. Тут народилися четверо дітей: син Василь, доньки Марія, Тетяна та Євгенія. Відтоді до 2022 року Василь Володимирович працював за спеціальністю - був водієм далекобійником.

Василь Володимирович вивозив з поля бою поранених, доставляв їх до госпіталів та лікарень. В одній із таких поїздок, рятуючи життя побратимам, отримав важкі поранення.

"У Київському госпіталі 23 травня 2023 року перестало битися його хоробре серце", - йдеться у повідомленні.

Поховання Героя за його волею відбудеться на рідній Вінниччині у суботу, 27 травня. Родина організовує транспорт для доїзду з Яворова до міста поховання. Усіх бажаючих попрощатися та вшанувати Героя просять  звертатися за телефонами: +380 97 16 22 122, +380 98 34 35 087.

"Після 24 лютого 2022 року залишив мирне життя позаду. Дідусь шістьох внуків хотів захистити свою велику родину, прогнати загарбників з рідної землі, тому вступив до лав територіальної оборони. За час служби був нагороджений почесною відзнакою Яворівського міського голови", - зазначили у міськраді.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: