30.01.2023, 12:06

Рятувальники Львівщини ліквідували наслідки двох ДТП

Протягом доби 29 січня рятувальники Львівщини ліквідували наслідки двох ДТП. Так, зокрема, о 08:25 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в с. Вирів Львівського району водій автомобіля "MAZDA" не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом.

Внаслідок ДТП деформованими конструкціями автомобіля затиснуло водія, тож рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць деблокували потерпілого з автомобіля та передали медикам. Чоловіка, 1989 року народження, із травмами різного ступеня важкості медики госпіталізували у Лікарню Святого Пантелеймона м. Львова. 

Цього ж дня о 10:27 рятувальники отримали повідомлення про те, що в с. Пчани Стрийського району водійка автомобіля "Citroen Xsara" не впоралася з керуванням, з'їхала з дороги та перекинулася. 

Як з’ясувалось, на момент аварії в автомобілі перебувала водійка – жінка 1984 року народження та двоє дітей (2012 та 2016 років народження), яких очевидці дістали з автівки до прибуття пожежно-рятувального відділення.

По прибуттю до місця виклику рятувальники відключили акумуляторну батарею автомобіля, поставили автівку на колеса та за допомогою лебідки витягнули на проїжджу частину.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: