• Головна
  • Новини
  • Росіяни завдали ракетного удару по Сергіївці на Одещині: 18 загиблих

01.07.2022, 08:15

Росіяни завдали ракетного удару по Сергіївці на Одещині: 18 загиблих

По Одещині було завдано ракетного удару із літаків стратегічної авіації з напрямку Чорного моря. Внаслідок удару пошкоджено 9-поверховий житловий будинок. Загинуло 18 людей

Про це повідомив заступник керівника ОПУ Кирило Тимошенко у телеграм.

"Терор - звична тактика Росії. Спочатку вони прикривають свої злочинні дії "актом доброї волі", а потім завдають ракетних ударів по нашим мирним містам. Одеська область. Удар по селу Сергіївка у Білгород-Дністровському районі Одещини", - написав він. 

Тимошенко зазначив, що станом на 8:30 ранку 18 людей загинуло, серед них 2 дитини. 30 - поранені.

До того ОК "Південь" наголошувало, що 3 ракетами Х-22 був нанесений удар із літаків стратегічної авіації Ту-22 з напрямку Чорного моря.

Станом на 05:30 було виявлено 17 загиблих, з них 1 дитина, надано медичну допомогу 31 постраждалій особі, серед яких 4 дитини та вагітна жінка. З-під завалів врятовано з 8 людей, з них 3 дитини. Важких поранених госпіталізовано.

Раніше пресслужба ДСНС повідомляла, що загинуло 14 людей та постраждало 30 (з них 3 дитини). Підрозділами ДСНС тоді з-під завалів було врятовано 7 людей (з них 3 дитини). 

Також близько 01:00 у Білгород-Дністровському районі внаслідок ракетного удару сталося часткове руйнування триповерховоі та чотирьохповерховоі будівлі бази відпочинку, внаслідок чого загинуло 3 особи (з них 1 дитина) та одна постраждала.

Вранці 1 липня ОК "Південь" та речник Одеської ОВА Сергій Братчук у телеграм повідомили, що одна російська ракета влучила в 9-поверховий житловий будинок, друга - в базу відпочинку в Білгород-Дністровському районі. У багатоквартирному будинку повністю зруйновано один під’їзд у 9 поверхів.


 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: