• Головна
  • Новини
  • Росіяни намагаються оточити Селидове: Нацгвардія про ситуацію в місті

27.10.2024, 18:50

Росіяни намагаються оточити Селидове: Нацгвардія про ситуацію в місті

Українські оборонці продовжують стримувати російські сили, які намагаються повністю оточити Селидове на Донеччині.

За словами речника 15-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії «Кара-Даг» Віталія Миловидова, протягом останнього тижня російські війська проводять широкомасштабну наступальну операцію для захоплення міста, активно просуваючись і в напрямку населеного пункту Вишневе, розташованого південніше від Селидового.

"Сили оборони виконують потужні заходи щодо стримування противника, і хоч ворогу вдалося закріпитися на окремих ділянках у Селидовому, основний акцент вони роблять на Вишневе, намагаючись створити повне оточення Селидового," — зазначив Миловидов. Він підкреслив, що українські підрозділи активно обороняються, забезпечуючи захист важливих логістичних шляхів.

Крім того, українські військові зосереджуються на недопущенні закріплення ворога в Селидовому та Вишневому, що є критично важливим для збереження української оборони на цій ділянці фронту.

Раніше повідомлялось, що російські війська в Селидовому здійснили обстріли, які призвели до загибелі мирних мешканців. Також майор ЗСУ, заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін закликав готуватися до оборони в Дніпропетровській області, щоб бути готовими до можливого наступу.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: