21.07.2024, 14:09

Росіяни готують нові штурми у Вовчанську та Глибокому

В операційній зоні ОТУ "Харків" росіяни намагаються прорвати оборону наших військ на півночі Харківщини, готуючи нові штурми у Вовчанську та Глибокому

Про це інформує офіційний Telegram-канал оперативно-тактичного угруповання Харків.

Так, у районі Глибокого Росія перемістила додаткові штурмові групи 155-ї окремої бригади морської піхоти ТОФ та 18-ї мотострілецької дивізії 11 армійського корпусу. Готуючись до штурму, противники використовують безпілотники для дистанційного мінування місцевості. 

Також окупанти намагаються посилити свої позиції, перекидаючи додатковий особовий склад 41-го мотострілецького полку 72-ї мотострілецької дивізії в район Мурома.

У районі Вовчанська спостерігається перегрупування штурмових груп 138 окремої мотострілецької бригади, 1009 мотострілецького полку 6 армії та 128 окремої мотострілецької бригади 44 армійського корпусу для подальших атак.

Крім того, після виведення на відновлення 153 танкового полку 47 танкової дивізії, їхні позиції зайняла 128 окрема мотострілецька бригада 44 армійського корпусу та загін "Ахмат".

Ситуація на Харківському напрямку

За минулу добу відбулося 7 бойових зіткнень, ворог завдав 10 авіаційних ударів із застосуванням 16 КАБів, 4 ракетні удари та 32 удари дронами-камікадзе. Загалом було зафіксовано 396 обстрілів позицій Сил оборони.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: