• Головна
  • Новини
  • "Російська компанія не має морального права позиватися до українського суду” – Михайло Цимбалюк про бажання 1xBet відновити ліцензії

04.10.2022, 07:42

"Російська компанія не має морального права позиватися до українського суду” – Михайло Цимбалюк про бажання 1xBet відновити ліцензії

Проросійська букмекерська контора 1xBet вирішила через суд оскаржити анулювання ліцензій для роботи в Україні. Однак, на думку народного депутата Михайла Цимбалюка, вона не має в першу чергу на це морального права, передає УНН.

“Є зміст закону, а є дух закону. Тут однозначно, що по духу закону ніякі компанії, які мають російське походження чи слід, не мають морального права за духом закону працювати в Україні. І я думаю, що саме цим духом закону мають користуватися судді при ухваленні рішення (щодо позову ТОВ «ТБК», яка представляє 1xBet в Україні, - ред.). Я думаю, що саме зараз у суддівської гілки влади хороша нагода продемонструвати, що вони користуються буквою та духом закону і стоять на боці інтересів нашої держави”, - заявив нардеп.

Цимбалюк зауважив, що наразі треба чітко розібратися чому проросійському букмекеру взагалі були видані ліцензії для роботи в Україні.

“Треба розібратися чи насправді це була службова помилка або недбалість при виданні таких ліцензій. Більше того, мені видається, що влада поки що дуже мляво відноситься до санкційної політики. Під час найближчого засідання Верховної Ради ми будемо це питання також жорстко підіймати”, - наголосив він.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: