• Головна
  • Новини
  • Родини загиблих внаслідок пожежі у Косівській ЦРЛ отримають матеріальну допомогу

19.01.2022, 16:44

Родини загиблих внаслідок пожежі у Косівській ЦРЛ отримають матеріальну допомогу

Трагедія, яка трапилася у 28 грудня минулого року у КНП «Косівська центральна районна лікарня», забрала життя п’ятьох людей: трьох пацієнтів та двох медичних працівників. У зв’язку з цим обласна державна адміністрація звернулася до обласної ради з проханням розглянути можливість виплатити родинам загиблих матеріальну допомогу.

Про це йдеться на сайті Івано-Франківської ОДА.

«14 січня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій, на якій прийнято рішення щодо надання фінансової допомоги у розмірі 250 тисяч гривень у вигляді субвенції з обласного бюджету бюджетам територіальних громад Косова, Кут, Рожнева та Снятина», - повідомила під час наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, головами РДА та ТГ голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук.

Керівниця області також зазначила, що усі сім’ї загиблих отримають по 50 тисяч гривень.

Окрім того, з метою вирішення питання щодо виплати одноразової матеріальної допомоги особам, які постраждали, та сім’ям загиблих внаслідок пожежі у реанімаційному відділенні КНП “Косівська центральна районна лікарня”, за рахунок коштів обласної комплексної програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2022-2026 роки родинам також буде виплачена допомоги в розмірі 23 тис. грн. кожному.

Фінансову підтримку сім’ї загиблих та постраждалих зможуть отримати і від Фонду соціального страхування України опісля завершення усіх розслідувань щодо причин виникнення пожежі. Зокрема, йдеться про виплату одноразових матеріальних допомог членам родин померлих та компенсацію за надані медичні послуги. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: