• Головна
  • Новини
  • Роберто Манчіні може залишити пост тренера збірної Саудівської Аравії

20.10.2024, 22:11

Роберто Манчіні може залишити пост тренера збірної Саудівської Аравії

Керівництво футбольної асоціації Саудівської Аравії готується звільнити Роберто Манчіні, головного тренера збірної країни.

За даними порталу calcioefinanza.it, причина цього рішення полягає в невдалих результатах команди під його керівництвом.

Манчіні, відомий італійський тренер, здобув популярність завдяки перемозі збірної Італії на чемпіонаті Європи у 2021 році. Однак, працюючи з саудівською командою з 2023 року, він не зміг забезпечити очікувані результати. За останні п’ять матчів команда виграла лише один, що викликало розчарування у керівництві.

Крім того, ситуація у відносинах Манчіні з гравцями команди значно погіршилася, що також вплинуло на рішення про його можливе звільнення. Остаточне слово має сказати король Саудівської Аравії, і рішення може бути ухвалене найближчими днями.

У разі дострокового розірвання контракту, Манчіні отримає значну компенсацію, що оцінюється у 25-30 мільйонів євро. Наразі тривають переговори щодо цього пункту.

Ситуація продовжує залишатися напруженою, адже результати збірної та стан справ у команді можуть змінитися у будь-який момент.

Роборто Манчіні
 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: