07.01.2022, 15:13

Різдвяна «мандрівка» нелегалів на Закарпатті

Майже на Святвечір, прикордонники Чопського загону вкотре довели ефективність своєї роботи та надійність охорони державних рубежів.

Про це інформує Державна прикордонна служба України.

У час, коли більшість наших співвітчизників сідають до різдвяного столу, охоронці кордону пильно і сумлінно виконують військовий обов’язок, рішуче припиняючи будь-які спроби порушення державного кордону.

Учора, завдяки успішній взаємодії співробітників оперативно-розшукового підрозділу та відділу прикордонної служби «Ужгород», правоохоронцям вдалося затримати чималу групу незаконних мігрантів, які мали намір у незаконний спосіб дістатися до Словаччини.

Інформацію про перебування в одному з хостелів Ужгорода групи громадян Непалу оперативники Чопського загону отримали напередодні.

Згодом правоохоронці встановили, що іноземці залишили своє тимчасове помешкання і вибули у невідомому напрямку на авто. Тож ділянку кордону посилили додатковими нарядами, провели низку оперативних і пошукових заходів.

У результаті реалізації оперативної інформації, військовослужбовці Чопського загону спільно з представниками відділу міграційної поліції ГУ НП у Закарпатській області затримали на околиці міста Ужгород вісьмох іноземців, які назвалися громадянами Непалу. У прикордоння вони прибули двома автомобілями таксі, а далі лісом пішки попрямували до кордону.

Затриманих доправили у спецприміщення відділу «Ужгород» з метою встановлення осіб правопорушників та складання процесуальних документів. Нелегалів притягнуть до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону. Їхні справи буде передано до суду.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: