• Головна
  • Новини
  • Рівненська область готується до нападу не тільки білорусів, а й росіян, – голова ОВА

30.06.2022, 18:02

Рівненська область готується до нападу не тільки білорусів, а й росіян, – голова ОВА

Рівненщина готується, що з півночі може бути загроза не тільки білоруських військ, а й російських. Область готова давати відсіч будь-якому ворогу

Про це в етері телеканалу "Апостроф TV"повідомив начальник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль, передає "Еспресо.Захід". 

"Не важливо якої нації буде злодій, який перетне кордон нашої країни, він отримує тут достойну відсіч.  Рівненщина четвертий місяць поспіль посилює свої кордони, щоб захистити їх у разі нападу. Країна-окупант щодня намагається дестабілізувати людей, нашу країну та вплутати Білорусь у війну", – розповів Коваль. 

Голова ОВА додає, що рівненські дороги на півночі, це не ті рельєфи, які придатні для пересування важкої техніки. Однак, через кордони йдуть декілька доріг, де є простір для маневру. Наразі в області підсилюють слабкі сторони. 

Також він вважає, що Білорусі не вигідне вторгнення та станом на сьогодні немає угрупування саме наступального характеру по кордону області. Також немає накопичення техніки, щоб по сухопутній частині йти надали на Рівненщину. Однак, ситуація може динамічно змінитися, тому в області активно посилюють оборону. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: