23.04.2019, 14:52

Резервісти Львівщини повернулися з навчальних зборів

Резервісти з Львівської області повернулися з навчальних зборів. Про це повідомив військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату Олександр Тіщенко.

Як зазначено у повідомленні, з військовозобов’язаними оперативного резерву першої та другої черги на одному з навчальних центрів Сухопутних військ Збройних Сил України відбулися навчальні збори. Після урочистого підведення підсумків проведених навчань та виконання програми бойової підготовки до своїх домівок повернулись понад 20 резервістів з Львівщини , які протягом тридцяти днів вдосконалювали свою майстерність та навченість на відповідних посадах.

"Основними мотиваційними чинниками щодо залучення резервістів (військовозобов’язаних) на навчальні збори, безумовно є належне грошове забезпечення, яке виплачується резервістам після проходження зборів, вдосконалити здобуті навички при поводжені зі зброєю, технікою, озброєнням тощо. Після успішного проходження навчальних зборів резервісти мали змогу укласти контракти про проходження служби у військовому резерві за спрощеним порядком". – додав військовий комісар.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: