• Головна
  • Новини
  • Речником української делегації в ТКГ став військовий експерт Арестович

28.10.2020, 19:55

Речником української делегації в ТКГ став військовий експерт Арестович

Військовий і політичний експерт Олексій Арестович повідомив, що його призначено радником делегації з інформаційної політики.

Як передає Укрінформ, про це Арестович повідомив у Фейсбуці.

"Маю нагоду повідомити, що рішенням Глави делегації України для участі у Тристоронній контактній групі Л.Кравчука (президента України у 1991-94 рр.), мене призначено радником делегації з інформаційної політики з повноваженнями «єдиного голосу» щодо інформування ЗМІ, міжнародних партнерів та народу України", - написав Олексій Арестович.

Він запросив зацікавлених осіб, насамперед журналістів, звертатися до нього за коментарями щодо питань, пов’язаних з роботою делегації. При цьому Арестович додав, що засоби та форми більш тісної співпраці буде встановлено трохи пізніше.

Нагадаємо, раніше у середу, 28 жовтня, дипломат Маркіян Лубківський заявив, що відмовився обійняти посаду речника української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ).

За словами Лубківського, відповідна пропозиція надійшла йому від Офісу Президента та глави української делегації в ТКГ Леоніда Кравчука.

15 вересня віцепрем'єр-міністр – міністр з питань тимчасово окупованих територій Олексій Резніков зазначав, що завданням речника буде “фокусувати всі сигнали від імені української делегації”.

Лубківський очолював пресслужбу МЗС, був послом України в Хорватії, послом у Боснії та Герцеговині. Також обіймав посаду директора турніру УЄФА Євро-2012 в Україні.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: