• Головна
  • Новини
  • Разом проти раку: львівʼян запрошують на безкоштовні обстеження

19.10.2024, 20:25

Разом проти раку: львівʼян запрошують на безкоштовні обстеження

До Всесвітнього та Всеукраїнського дня боротьби з раком молочної залози, мешканців запрошують на безкоштовні обстеження та консультацію мамолога у лікарні святого Пантелеймона Першого медоб’єднання Львова.

Акція триває до 21 жовтня. Щоб взяти участь, не потрібне електронне скерування. Достатньо просто зареєструватися за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdAY1Rvyr7ysh2mcMiWaHXsptUuvDQJo17FPUNsqIYaJ8AvVQ/viewform.

Дедлайн реєстрації – до 21 жовтня. Кожному пацієнту, який зареєструється, адміністратори зателефонують упродовж 22-23 жовтня та призначать дату і час огляду.

Рак молочної залози – це найпоширеніше онкологічне захворювання серед жінок у світі. Але зрідка хворіють на цю недугу також і чоловіки. 

В Україні у більшості випадків пацієнти надто пізно звертаються за допомогою, тому ефективність лікування раку молочної залози – знижується. Але при своєчасному виявленні захворювання, на ранніх етапах, 95% пацієнтів одужує.

У межах акції «Разом проти раку» спеціалісти Блоку патологій молочної залози Центру хірургії та онкохірургії лікарні святого Пантелеймона оглянуть пацієнтів та, залежно від їхнього віку, проведуть УЗД-діагностику або мамографію. А за потреби – виконають також і обстеження методом КТ або МРТ.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: