• Головна
  • Новини
  • РДК і "Свобода Росії" кажуть, що полонили вояків на Бєлгородщині, звуть на зустріч губернатора

04.06.2023, 17:38

РДК і "Свобода Росії" кажуть, що полонили вояків на Бєлгородщині, звуть на зустріч губернатора

Російський добровольчий корпус і легіон "Свобода Росії" заявили, що полонили російських солдатів у Бєлгородській області і хочуть зустрічі з губернатором.

"Пане Гладков! Сьогодні велике православне свято, Трійця. Як жест доброї волі, про які так часто говорять в уряді РФ, ми готові віддати вам цих полонених, простих російських солдатів, за можливість поспілкуватися з вами особисто, обговорити поточну ситуацію в регіоні та, головне, поговорити про його майбутнє і майбутнє Росії загалом. Тому запрошуємо вас до діалогу в стінах храму в Новій Таволжанці. Приїжджайте на машині швидкої допомоги особисто, у супроводі водія, без зброї. Я прийду особисто з представником ЛСР і полоненими", - йдеться в повідомленні РДК

Бійці записали відео в невідомому приміщенні з невідомою лежачою голою людиною. Де це відбувається - поки що невідомо.

В іншому пості Російський Добровольчий Корпус також заявив, що бійці Польського Добровольчого Корпусу забезпечують конвой полонених, військову та медичну логістику операцій РДК, але тільки в межах державного кордону України.

"Наші побратими з Польщі справді не перший місяць воюють з нами пліч-о-пліч за свободу і незалежність України. Ми вже встигли провести спільно низку операцій на Оріхівському та Запорізькому і Бахмутському напрямках. Хлопці відмінно проявили себе і показали високий рівень мотивації та підготовки. Що стосується бойових дій на території Російської Федерації, бійці ПДК забезпечують конвой полонених, військову та медичну логістику, але тільки в межах державного кордону України. Незважаючи на такі обмеження, ми все одно щиро дякуємо їм за неоціненний внесок у спільну справу і завжди включаємо їх у планування та ділимося з ними нашими трофеями", - йдеться в повідомленні РДК.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: