• Головна
  • Новини
  • П’яним водієм, що потрощив три машини та в’їхав на дитмайданчик у Львові, виявився поліцейський

24.11.2020, 18:11

П’яним водієм, що потрощив три машини та в’їхав на дитмайданчик у Львові, виявився поліцейський

Поліцейського, який спричинив ДТП у Львові, буде звільнено.

Про це інформує поліція Львівської області із посиланням на начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський.

Виявилось, що за кермом «Фольксвагена» перебував нетверезий 24-річний львів’янин, співробітник одного з територіальних підрозділів поліції Львівщини.

«За фактом дорожньо-транспортної пригоди призначено службове розслідування. За його результатами поліцейського буде звільнено з поліції», - зауважив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський.

Як ми вже писали, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 24 листопада, близько 14.45 на вулиці Торфяній у Львові.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Фольксваген» не впорався з керуванням, пошкодив припарковані на узбіччі автомобілі і виїхав на дитячий майданчик.

Водій на позашляховику спочатку вдарив припаркований автомобіль Nissan, тоді вдарив автомобіль BMW, який за інерцією вдарив автомобіль Mazda.

Ці зіткнення не зупинили порушника і він заїхав на дитячий майданчик. Там він зніс на своєму шляху дитячу гірку, а зупинився у гойдалці. Один із очевидців події ледь встиг забрати дитину.

Патрульні отримали пояснення від очевидців та встановили водія. Ним виявився 24-річний львів'янин. Він мав ознаки сп'яніння. Чоловікові запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп'яніння. Він виявив бажання пройти її в медичному закладі.

Однак, приїхавши туди — відмовився.

На порушника винесли постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП. Також, склали три протоколи: за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та за ст.261 (Адміністративне затримання) КУпАП.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: