19.12.2022, 17:07

Путін зустрівся із Лукашенком: деталі

У Мінську зустрілись російський та білоруські диктатори. Вони нібито обговорили економічну співпрацю, а Лукашенко заявив про "необхідність діалогу зі Заходом".

Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди. 

Диктатор Путін на відкритій частині переговорів заявив, що економіка – це "пріоритет у стосунках між Росією та Білоруссю". Також диктатор сподівається на зростання товарообороту між двома державами. 

Самопроголошений президент Білорусі Лукашенко заявив, що "його країна та Росія знаходять спільні відповіді на загрози". Лукашенко звернувся до Заходу та закликав цивілізований світ "прислухатись до голосу розуму та відновити безпековий діалог з Росією". 

Також самопроголошений білоруський президент заговорив про наслідки санкції та необхідність співпраці з державою-агресоркою, що "забезпечити благами своїх громадян". 

Зазначимо, у понеділок, 19 грудня, вперше від 2019 року російський диктатор Путін приїхав до Мінська. Його зустрічав в аеропорту Лукашенко разом із сином. Путін не помітив останню сходинку під час сходження з трапу літака. Також російському диктатору подарували квіти, через що він виглядав доволі комічно. 

Додамо, що Путін прибув до Мінська у супроводі винищувачів. Для конспірації у повітря було піднято ще три російських урядових бортів. Також до Мінська приїхали Шойгу та Лавров. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: