• Головна
  • Новини
  • Проти Холодницького відкрили провадження, хочуть відсторонити

16.06.2020, 17:33

Проти Холодницького відкрили провадження, хочуть відсторонити

Стосовно спеціалізованого антикорупційного прокурора Назара Холодницького відкрито дисциплінарне провадження, 17 червня кадрова комісія розгляне питання про його відсторонення від посади на час розслідування.

Про це повідомив сам Холодницький у Facebook

Керівник САП оприлюднив два документи, які отримав із Офісу генерального прокурора: один про відкриття провадження за скаргою керівника Генеральної інспекції ОГП Сергія Лисаченка, інший – повідомлення про час і місце розгляду вищевказаної скарги кадровою комісією.

 
 

Холодницький прокоментував ці документи наступним чином: "Ну що ж... Може хоч завтра дізнаюсь в чому суть і чому все так секретно...".

Нагадаємо, 9 червня генпрокурор Ірина Венедіктова заявила, що службові розслідування щодо керівника САП Назара Холодницького підтвердили ряд порушень у його роботі. Результатам службового розслідування надали гриф "для службового користування".

26 травня Венедіктова опублікувала відео, де звинуватила керівництво й прокурорів САП у неналежному виконанні службових обов‘язків.

Прокурори САП опублікували лист у відповідь, у якому висловили незгоду з твердженням генпрокурора щодо бездіяльності САП та нагадали Венедіктовій, що генпрокурор та його заступники не мають права давати вказівки працівникам САП.

Також у відомстві дорікнули Венедіктовій за послаблення авторитету правоохоронних органів та заявили, що "політичні еліти" хочуть використовувати САП у своїх цілях.

За словами Холодницького, претензії Венедіктової стали для нього "повним нєжданчиком".

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: