• Головна
  • Новини
  • Професорка зі Львова стала срібною призеркою чемпіонату світу Oceanman-2021 з плавання

27.12.2021, 12:47

Професорка зі Львова стала срібною призеркою чемпіонату світу Oceanman-2021 з плавання

У курортному містечку Сома Бей, що в Єгипті, на березі Червоного моря, завершився фінал чемпіонату світу 2021 року Oceanman – всесвітнього організатора змагань з плавання на відкритій воді. Серед учасників планетарного форуму була й представниця Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Наталія Степанченко. Додому вона повернулася зі срібною медаллю.

Про це повідомили в університеті.

Брати участь у змаганнях фінальної частини чемпіонату світу на дистанціях 5 км та 10 км могли тільки плавці, що були кваліфіковані на змаганнях з Oceanman упродовж 2021 року. Загалом за нагороди вели боротьбу понад 3000 представників із 45-ти країн світу віком від восьми до 70-ти років.

"Зазначимо, що організатори Oceanman фінал чемпіонату світу проводять у Єгипті уже вдруге. Адже це не просто туристичний рай, а й чудова можливість насолодитись багатим підводним світом Червоного моря під час запливу.Приємно констатувати, що цього року ми знову можемо привітати професора кафедри педагогіки і психології нашого Університету, доктора педагогічних наук, Відмінника освіти України – Степанченко Наталію Іванівну, яка на дистанції 5 км показала другий результат у своїй віковій категорії та здобула срібну медаль фіналу чемпіонату світу Oceanman-2021.

Тож вітаємо Наталію Іванівну з черговим успіхом на міжнародній спортивній арені та бажаємо нових перемог і звершень!", - сказано у повідомленні.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: