• Головна
  • Новини
  • Прикордонник Львівського загону представлятиме Україну на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу

22.02.2022, 11:23

Прикордонник Львівського загону представлятиме Україну на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу

Днями у місті Коломия Івано-Франківської області відбувся чемпіонат України з пауерліфтингу серед чоловіків та жінок. Участь у змаганнях взяв військовослужбовець Львівського прикордонного загону майстер спорту України вихованець фізкультурно-спортивного клубу «Гармонія» міста Глухова майор Степанов Андрій. У ваговій категорії до 74 кг у сумі триборства Андрій посів І місце та став чемпіоном України з пауерліфтингу 2022 року. 

Про це повідомив 7 Карпатський прикордонний загін Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Додамо, що Андрій другий рік поспіль здобуває титул чемпіона України. Чемпіонат, який пройшов у Коломиї,  був відбірковим на міжнародні змагання 2022 року. Андрій Степанов виборов право представляти Україну на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу, який пройде 2-8 травня в Чехії.

«Я хочу подякувати керівництву Держприкордонслужби за підтримку та надану можливість тренуватись і брати участь у змаганнях», - сказав Андрій Степанов.

Незмінним тренером Андрія з 2014 року залишається Фелікс Колтаков – заслужений тренер України майстер спорту України з пауерліфтингу. У своєму дописі у Fаcebooк він привітав Андрія з перемогою: «Степанов Андрій - чемпіон України  з пауерліфтингу серед чоловіків у ваговій категорії до 74 кг з результатом в сумі триборства 705 кг (270 кг присідання + 180 кг жим лежачи + 255 кг станова тяга). Наші вітання!» - написав Фелікс Володимирович.

Ми щиро радіємо за Андрія та приєднуємось до привітань! Бажаємо успіхів та впевнено йти до своєї мети! Вперед до перемог, чемпіоне!!!

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: