• Головна
  • Новини
  • Прикарпатський нардеп від "Слуги народу" їздить на новенькому BMW X6, який офіційно належить його батькові-фермеру

27.09.2024, 14:22

Прикарпатський нардеп від "Слуги народу" їздить на новенькому BMW X6, який офіційно належить його батькові-фермеру

Журналісти-розслідувачі BIHUS Info виявили, що Володимир Тимофійчук, народний депутат від “Слуги народу”, користується новим BMW X6, який офіційно зареєстрований на фермерську фірму його батька. Такий автомобіль з салону коштує щонайменше 110 000 доларів, а якщо з пробігом – ціна стартує від 80 000 доларів.

Розповідає WestNews, посилаючись на матеріали розслідування BIHUS Info.

Володимир Тимофійчук, уродженець села Попельники Снятинської громади, став депутатом у 2019 році, залишивши фермерську діяльність. До політики він вирощував зернові культури на Снятинщині, Коломийщині та Тлумаччині. Після того, як обрався до Верховної Ради, його батько, Ярослав Тимофійчук, продовжив фермерський бізнес. А в політиці землероб опинився бо вирішив, що саме тут знадобляться його "професійні" навички.

У 2021 році фермерська компанія батька “Ярослав і К” придбала BMW X6 2021 року випуску, яке наразі перебуває у користуванні народного депутата. Журналісти BIHUS Info з'ясували, що Володимир Тимофійчук, який офіційно не володіє власними автомобілями, регулярно користується батьківською автівкою. 

Сам Ярослав Тимофійчук підтвердив цю інформацію, зазначивши: “Я їду машиною і їде мій заступник-агроном. А що ми маємо на жигулях їхати?”. На запитання про те, чи справді його син користується автомобілем, адже таких BMW в фермера-пенсіонера цілих дві, батько депутата відповів: “Я йому давав їхати. Деякий час він їхав на роботу нею, а так на роботі використовується машина. Він брав одну машину, а зараз не бере, бо бензин дорогий”. 

Сам народний депутат також не заперечує, що користується батьківським BMW X6, однак зазначив, що пересувається ним лише час від часу. Коли журналісти запитали, на чому тоді їздить його батько, Володимир Тимофійчук порадив: “Поцікавтесь, у нього є багато техніки”. На запитання журналістки чи є доцільним придбання таких автівок для компанії, що займається фермерством, і чи не були вони придбані для особистого користування депутата, Володимир Тимофійчук відповів: “У них і техніка є, і вантажівки, і комбайни, і трактора є”. А також дві бехи, які крайнє необхідні фермерам в час тяжкої війни.

Батько нардепа також стверджує, що його син часто користується поїздами для поїздок, щоб зекономити на паливі.

Ця ситуація викликала зацікавлення у громадськості через вартість автомобіля та походження коштів на його придбання, адже офіційно автомобіль зареєстрований на фермерську компанію, а не на самого депутата. 

Марина Лапіна, спеціально для  WestNews.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: