• Головна
  • Новини
  • Причетних до пограбування магазину-пекарні у Львові затримали 

06.12.2021, 12:14

Причетних до пограбування магазину-пекарні у Львові затримали 

Поліцейські затримали зловмисників, причетних до пограбування магазину-пекарні у Львові. За скоєне затриманим двом 46-річним львів’янам загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

В ніч на 4 грудня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 41-річної жительки Львова, працівниці магазину-пекарні, розташованої на вулиці Липинського. За словами заявниці, близько 3.30 у приміщення увійшли двоє невідомих осіб – чоловік та жінка, заволоділи грошима з каси у сумі 13500 гривень, після чого втекли.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, а також група реагування Управління поліції охорони у Львівській області. Проведеними заходами правоохоронці встановили місцеперебування зловмисників та затримали їх. Ними виявились двоє жителів Львова віком 46 років. Також поліцейські вилучили у них речові докази причетності до вчинення злочину.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. Також вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру у вчиненні злочину.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: