• Головна
  • Новини
  • Приблизно на 2 мільйони гривень: у Шегинях виявили незадекларовану техніку

18.07.2024, 17:29

Приблизно на 2 мільйони гривень: у Шегинях виявили незадекларовану техніку

В пункті пропуску «Шегині- Медика» працівники митниці викрили декілька спроб ввезення в Україну із Польщі незадекларованих інверторів, акумуляторів та інших технічних засобів, загальною вартістю понад 2 мільйони гривень.

Так, 18 липня, близько 00.30, під час огляду автомобіля «HYUNDAI SONATA», було виявлено гібридний сонячний інвентор POW-HOM 10.2.M, гібридний інвентор POW-HVM 3.2.11-24v-N-1 та 4 акумулятори Qoetec 53038, про які «забули згадати» під час декларування.

Буквально за годину до цього випадку у мікроавтобусі «Renault Master», яким також кермував громадянин України, було виявлено 10 тис. електролітичних конденсаторів і 3 тис. електрозапалів.

Орієнтовна вартість зазначених товарів - 950 тис. гривень.

Напередодні, у Шегинях, в автомобілі «VOLKSWAGEN CRAFTER», яким керував 26-річний житель Рівненщини, було виявлено 4 гібридні інвертори Victron energy та 13 акумуляторів PYLONTECH на суму більше мільйона гривень.

Крім того, в пункті пропуску «Грушів – Будомєж», у рейсовому автобусі «Франкфурт-Мелітополь» працівники митниці виявили 4 незадекларованих акумуляторних батареї та одну зарядну станцію «EcoFlow». Вартість товарів, за попередніми даними – 450 тис. гривень.

За цими фактами працівники митниці склали адмінпротоколи, відповідно до ч.2 ст. 471 ( Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України) громадянами) МКУ.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: