• Головна
  • Новини
  • Президент Польщі Дуда першим із лідерів ЄС привітав Зеленського

21.04.2019, 23:23

Президент Польщі Дуда першим із лідерів ЄС привітав Зеленського

Президент Польщі Анджей Дуда першим із лідерів країн Європи привітав Володимира Зеленського з перемогою у другому турі президентських виборів.

Про це повідомляє "Європейська правда".

"Президент Анджей Дуда привітав обраного президента України Володимира Зеленського по телефону і запросив його до Польщі", - йдеться у повідомленні канцелярії польського президента у Twitter.

Посольство Польщі в Україні зазначає, що у розмові з Зеленським Дуда висловив упевненість у стійкості євроатлантичної інтеграції України після виборів.

"Прошу прийняти мої сердечні поздоровлення з нагоди ввірення вам українським народом посади президента України. Я впевнений, що цей вибір підтвердить стійкість України на шляху до євроатлантичної спільноти", - цитує посольство президента Польщі.

@prezydentpl 🇵🇱Привітав Володимира Зеленського з обранням Президентом України: "Прошу прийняти мої сердечні поздоровлення з нагоди ввірення Вам Українським народом посади Президента України. Я впевнений що цей вибір підтвердить стійкість 🇺🇦 на шляху до євроатлантичної спільноти."

Нагадаємо, за результатами національного екзит-полу Зеленського підтримали 73% респондентів, а чинного главу держави Петра Порошенка – 25,5%.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: